Crazy Love - За нас

Приятно ни е да се запознаем

Ние сме български производител на занаятчийски сладоледи, сладоледени специалитети, торти и десерти. Продуктите ни са специално разработени за професионални (HoReCa) партньори.

Произвежданите от нас сладоледени специалитети и десерти се отличават с неподражаемо качество, разпознаваема модерна визия и удобни опаковки. Всичко това е резултат от съвместната работа на екип от професионалисти с дългогодишен опит в производството на сладоледи и иновативно мислещи и социално отговорни млади хора.

Въпрос на вкус

Това, което прави нашите сладоледи толкова страхотни

В Crazy Love вярваме, че за да направиш страхотни сладоледи е необходимо повече от желание. Ето защо подбираме само най-качествeните и чисти суровини за нашите сладоледи и специалитети. Ние произвеждаме с прясно мляко и млечна сметана от подбрани и сертифицирани ферми и не използваме растителни мазнини в нашите сладоледи. Партнираме си с водещи италиански и белгийски производители на плодови и шоколадови добавки за сладоледи и опаковки.

ИНОВАЦИИ

Водени от постоянния стремеж към съвършенство и нововъведения, ние от Crazy Love се развиваме, търсейки иновативни решения, за да отговорим максимално на очакванията на нашите професионални партньори.

КАЧЕСТВО

Качеството е наш приоритет! От избора на най-добрите суровини, следвайки стриктно технологиите за производство, целият ни екип от професионалисти е лично ангажиран с безкомпромисното качество на нашите сладоледи.

ДОВЕРИЕ

Клиентите са в центъра на нашата стратегия. Отношенията ни с тях се основават на взаимно доверие и лоялност, които са в основата на дългосрочното и успешно партньорство.

ОТГОВОРНОСТ

Безопасността на нашите продукти е основната ни отговорност . Ето защо, освен въведената HACCP система сме сертифицирани по Международния стандарт за безопасност на храните FSSC 22000.